Ana Sayfa Yönetim Şube ve Birimlerimiz Etkinlikler Duyurular Müdürlüğe Bildir İletişim Ana Sayfa

Onkolojide güncel yaklaşımlar paneli [09.04.2012]

Balıkesir Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen “ONKOLOJİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR” ile ilgili panel Balıkesir Asya Termal Otelde düzenlendi. Açılış Konuşmasını yapan Sağlık Müdürü Dr. Hasan YILMAZ; Başta Organizasyonu yapan Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan HOCAOĞLU’na, ilimiz Onkoloji Servisi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezinde (KETEM) çalışan hekimlerimize, hemşire ve ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarına da yaptıkları özverili hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dr. Hasan Yılmaz konuşmalarında Onkoloji Servisi olarak Türkiye de en iyi çalışan ekiplerden olduğumuzu ve onkoloji servisimizden Çanakkale, Kütahya ve Bursa-İzmir yakın yerleşim yerlerinin de Balıkesir Onkoloji Servisinden yararlandığını belirtti. Artan kanser hastalarının son yıllarda %6 oranında artma olduğunu ve halkın bu konuda bilinçlenmesinin önemine değindi. Bu artışta halkın farkındalığının artması, erken teşhis yöntemlerinin geliştirilmesi, sağlığa erişebilirliğinin yükselmesi de etkili olmuştur. Bugün ki etkinliğimizle, hekimlerimize güncel onkoloji uygulamalarını anlatarak yüksek fayda sağlayacağını söyledi.

Meme Kanseri ile ilgili Sağlık Müdürü Dr. Hasan YILMAZ Başkanlığında Dr. Erdal ÜNAL(Balıkesir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği), Dr. Çetin ORDU (Balıkesir Devlet Hastanesi Tıbbı Onkoloji), Dr. Oya MALBORA(Balıkesir Devlet Hastanesi Radyasyon Onkolojisi),Dr. Meltem ULUSOY (Balıkesir Devlet Hastanesi Radyoloji) Akciğer Kanseri ile ilgili Dr. Necati KELEMENÇE Başkanlığında Dr. Evrim DUMAN (Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi), Dr. Ali Hikmet KARAN (Özel Sevgi Hastanesi), Dr. Sinan EZİRMEK (Balıkesir Devlet Hastanesi Radyasyon Onkolojisi) Mide Kanseri ile ilgili Dr. Servet KOCAGÖZ Başkanlığında Dr. Vedat SAĞIR ( Balıkesir Devlet Hastanesi Genel Cerrahı Kliniği), Dr. Gülden ANGIN (Balıkesir Devlet Hastanesi Radyasyon Onkolojisi), Dr. Ezgi ERDOĞAN ( Balıkesir Devlet Hastanesi Nükleer Tıp) , Dr. Zeynep ALMAÇ (Balıkesir Devlet Hastanesi Radyasyon Onkolojisi), Dr. Erdoğan BÜLBÜL ve Dr. Meltem ULUSOY (Balıkesir Devlet Hastanesi Radyoloji) eğitimle ilgili sunularını katılımcılarla paylaşmıştır.

Resmi büyütme için üzerine tiklayiniz

Ana Sayfa | Yönetim | Personel | Duyurular | Etkinlikler | Yönetici Girişi